Cursuri de dans – Nicoleta Voica

Am observat, la multe evenimente, unde am fost invitata sa cant, oameni care isi doreau sa joace, dar care din pacate nu stiau. Asta m-a determinat, ca impreuna cu sotul meu sa facem ceva pentru aceia dintre voi care vreti sa invatati toate jocurile din Banat. Periodic organizam cursuri de baza, pentru incepatori care se adreseaza persoanelor interesate, fara limita de varsta.  Daca nu stii sa joci ca-n BANAT suna-ne pentru detalii la 0742090523 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi.

Cateva precizari importante despre modul cum te poti conecta la curs si cum se va derula totul: iti achiti abonamentul, 99 de lei pentru 4 sedinte a cate o ora, adica aproximativ 25 de lei sedinta.

Cuplurile au reducere 50% pentru cea de-a doua persoana, adica 50 de lei (pentru asta e necesar sa iei legatura cu noi fie prin mesaj privat pe mess, fie telefonic: 0742 090 523); Iti faci un cont de skype (asta daca nu ai deja unul) Vei fi introdus intr-un grup de skype si in fiecare luni la ora 19:00 (ora RO) vei fi sunat de noi si vei intra in direct pe camera si microfon alaturi de toti membri grupului; Vom explica fiecare pas, pe numaratoare, pana cand ne asiguram ca fiecare membru al grupului de curs a inteles „la rece"; Vom pune muzica si vom incepe sa numaram in timp ce canta muzica, ucand noi dar urmarindu-va si pe voi.

IMPORTANT!!! Daca vei considera ca nu ai reusit sa asimilezi in cele 4 sedinte platite, vei avea acces GRATUIT la inca o sesiune de 4 sedinte (cu seria urmatoare) In cadrul fiecarei sedinte se vor aborda urmatoarele jocuri: hora, brau, argeleana, soroc si joc de doi (cate 10 minute vom aloca pentru fiecare. Cursul este interactiv si fiecare participant poate pune intrebari si interactiona cu noi LIVE

NOTA! O serie noua incepe intotdeauna in prima zi de luni a fiecarei luni calendaristice

Prin trimiterea acestui formular esti de acord cu stocarea si procesarea datelor tale de catre acest site conform Politicii de confidentialitate

Sunt de acord