Termeni si conditii

Magazinul online nicoletavoica.ro/shop detinut de S.C NICOLETA VOICA S.R.L (Reg com: J35/222/2000, C.I.F.: 12800082)

“Utilizator” este denumit in continuare persoana care a accesat acest site. Accesarea site-ului nicoletavoica.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor, pe care va recomandam sa le cititi cu atentie, asumarea riscului si responsabilitatii totale pentru utilizarea sa.

Termenii si conditiile pot fi modificate oricand fara anuntul prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza va fi considerata o tentativa de fraudare si S.C. NICOLETA VOICA S.R.L. va porni cerecetarea penala impotriva celui/celor care a/au initiat aceste actiuni.

Copyright:

Intregul continut al site-ului (numele, insemnele grafice, texte, scripturi, programe, poze si alte date) este proprietatea S.C NICOLETA VOICA S.R.L si protejat de legea dreptului de autor, neputand fi preluat, copiat sau folosit fara acordul scris in prealabil al proprietarului.

Folosirea in alt scop decat cel personal sau non-comercial este interzisa. Prin intermediul nicoletavoica.ro, Utilizatorul are acces la informatii privind produsele oferite de catre S.C NICOLETA VOICA S.R.L.